Over ons

Wie zit er achter Interiminfo.be?

 

Interiminfo.be is een initiatief van Travi, dé expert in opleiding van uitzendkrachten en kandidaten. Travi ondersteunt uitzendkantoren op vlak van opleidingen. Da's voor jou als werkzoekende handig, want wanneer uitzenders in jou investeren, kan dat een flinke boost geven in je verdere loopbaan. Daarnaast speelt Travi ook de rol van bruggenbouwer tussen uitzenders en trajectbegeleiders. Zo vinden mensen die in begeleiding zijn bij zo'n trajectbegeleider sneller de weg naar uitzenders en hun vacatures.

 

En omdat Travi expert is in uitzendarbeid, is het ook logisch dat zij Interiminfo.be uit de grond stampten. Dit deden ze in het kader van hun jongerenproject Welqome. Dat project dient dan weer om werkzoekende jongeren in heel België een duwtje in de rug te geven in hun zoektocht naar een job. Hoe Welqome dat doet? Met evenementen, jobdates, opleidingen en online tools, en in die laatste categorie past Interiminfo.be dus perfect.

 

Het Welqome-team bestaat uit Leila Van der Mauten (project manager), Caroline Cauchie (project assistant) en Mira Bonameau (communicatie). Met hen in contact komen kan je doen op verschillende manieren:

 

  • Je bent een (jonge) werkzoekende en hebt een vraag over uitzendarbeid? - Stel je vraag via het contactformulier.
     
  • Je bent uitzender of trajectbegeleider en wil samenwerken met Welqome? - Klik dan hier!